ΑρχικήΣχετικάΣοφία Τσώλη

Σοφία Τσώλη

Έχει πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Master στην Τραπεζική και Χρηματοικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Εργάστηκε δεκαέξι χρόνια ως τραπεζικό στέλεχος, με αντικείμενο τη χορήγηση επιχειρηματικών δανείων, τη διοίκηση ομάδων, τη διαχείριση ειδικών πελατών και την εκπαίδευση στελεχών σε θέματα credit, πωλήσεων και επίτευξης στόχων.
 
Η 18ετής ενασχόλησή της με την προσωπική της ανάπτυξη μέσα από βιωματική εκπαίδευση σε ομάδες και σεμινάρια, κυρίως στη δύναμη του νου και της ψυχής, την οδήγησαν στο Coaching και τη νέα της επαγγελματική πορεία ως Βusiness and Financial Coach.
 
Κάτοχος διαφορετικών διπλωμάτων στο Business Coaching, Personal & Executive και Team & Leadership, είναι δεσμευμένη στη συνεχή απόκτηση δεξιοτήτων αναζητώντας γνώση σε παγκόσμιο επίπεδο.  Είναι διαπιστευμένη ACC ACCREDITED Coach από τον International Coach Federation, και εκπαιδευμένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 
Παντρεύει την αγάπη της για τα Χρηματοικονομικά και το Banking με το πάθος της για το Coaching, βοηθώντας φιλόδοξους επιχειρηματίες να ζήσουν το θαύμα της μεταμόρφωσης του εαυτού τους και της επιχείρησης τους όπως εκείνοι επιθυμούν, απολαμβάνοντας τη ζωή τους με ευημερία και ισορροπία.
 
Ιδρύτρια της ST Miracle Business, προσφέρει υπηρεσίες Coaching, Consulting και Training σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις,  σε θέματα αλλαγής και οργάνωσης, και πραγματοποιεί Business Workshops σε εργαζόμενους και ομάδες.  Χτίζει βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις με τους ανθρώπους, με διαίσθηση, ενσυναίσθηση και ειλικρινές ενδιαφέρον μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις της.
 
Με ευαισθησία και σεβασμό στα κοινωνικά θέματα συνεργάζεται ως μέντορας και coach και με το Solidarity Mission που προάγει και υπηρετεί την κοινωνική επιχειρηματικότητα.
 
Με ιδιαίτερη τιμή διατελεί Coach των “Αγγέλων της Χαράς”, της καλλιτεχνικής ομάδας που προσφέρει χαρά μέσα από τις καθημερινές δράσεις της σε νοσοκομεία παίδων, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, ιδρύματα παιδικής προστασίας και φορείς ειδικής αγωγής.
 
Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, και έχει πειραματιστεί με Γιαπωνέζικα, Ρώσικα και Γερμανικά.
 
Αγαπάει το χορό και το τραγούδι, τα ταξίδια, τους νέους πολιτισμούς και τα ανοιχτά μυαλά.  Μαγεύεται με τη φυσική και με την επεξήγηση των φυσικών φαινομένων.
 
Είναι γυναίκα του Μίνωα και μαμά του Νικολή και του Φάνη.
 
Tα αγαπημένα της motto είναι: 
 
 
“Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία”
 
“Δεύτερη ζωή δεν έχει”
 
“Live the Miracle in your Business!”
 
 
 
Συνάντηση γνωριμίας