ΑρχικήΕκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

 • Healthy Life Festival

  Η ST Miracle Business συμμετείχε στο πρώτο και μεγαλύτερο φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ και Υγείας στην Ελλάδα, το Healthy Life Festival που διοργανώθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo στο Μαρούσι.

   
  Για τρείς ημέρες 20, 21 & 22 Απριλίου, βρεθήκαμε κοντά σε όλους εκείνους που επέλεξαν να κάνουν το πρώτο βήμα στην προσωπική και επαγγελματική τους μεταμόρφωση.
    
   
   
   
 • Skywalker #JobDay 45+
  Η Σοφία Τσώλη και η ST Miracle Business συμμετείχε στην δράση του ICF Greece Charter Chapter, προσφέροντας τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς στους συμμετέχοντες της ημερίδας "Job 45+", που διοργάνωσε το Skywalker GR στο πλαίσιο των δράσεών του "Επί το Έργον".

  Ο σκοπός αυτής της δράσης ήταν η ουσιαστική υποστήριξη ανθρώπων με δυνάμεις, εμπειρία, δυνατότητες και ενέργεια, που επλήγησαν από την παρατεταμένη κρίση, στην προοπτική να ανατάξουν τη ζωή τους.
   
   
   
   
   
 • Βράβευση των "Αγγέλων της Χαράς"
  Η Σοφία Τσώλη παρευρέθηκε με μεγάλη τιμή την 10η Απριλίου 2017 στην βράβευση των "Αγγέλων" από την Πρόεδρο του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την πολυετή προσφορά τους στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Ογκολογική Μονάδα.

  Ένα θερμό ευχαριστώ στο σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ και σε όλους τους συνεργάτες που συνδράμουν στο έργο των Αγγέλων.
   
   
   
   
Συνάντηση γνωριμίας