ΑρχικήLanding PagesΔΩΡΕΑΝ e-Book | SWOT ANALYSIS της Επιχείρησης

ΔΩΡΕΑΝ e-Book | SWOT ANALYSIS της Επιχείρησης

 

ΔΩΡΕΑΝ EBOOK
SWOT ANALYSIS ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε αυτή την άσκηση ανάλυσης SWOT, για να δείτε σήμερα που βρίσκεται η επιχείρησή σας και που θέλετε να πάει!


1. Γνωρίζετε τα μοναδικά Δυνατά Σημεία της επιχείρησής σας; 

2. Παρατηρείτε τα Αδύναμα Σημεία της;

3. Εντοπίζετε τις Απειλές της;

4. Αναγνωρίζετε τις Ευκαιρίες που βρίσκονται στον ορίζοντα;


Κατεβάστε τώρα το eBook με το SWOT ANALYSIS
και χρησιμοποιήστε το για τη Στρατηγική της Επιχείρησής σας.

 

                                                             
 
Διαβάστε τι είπαν για εμάς:

“Ως επιχειρηματίας, αυτό που πάντα ψάχνω είναι η σφαιρική, γενική γνώση μιας επιχείρησης, πρακτικά και με λεπτομέρεια, χωρίς, όμως, να χρειάζεται να εμβαθύνω προσωπικά σε όλα. Οξύμωρο, όμως ισχύει. 
Ο σχεδιασμός των 7 Πυλώνων είναι ακριβώς αυτό!
Μερικά θέματα, που τα ήξερα εμπειρικά απέκτησαν ονομασίες και δομή, άλλα δεν ήξερα καθόλου και έτσι, τώρα πλέον, νιώθω έτοιμη να εργαστώ μεθοδευμένα, συγκεκριμένα και με όραμα προς την ανάπτυξη της εταιρείας.
Ευχαριστώ Σοφία!"

— Μανίκα Βάσια, Επιχειρηματίας, NLP Coach

“Η Σοφία, μου έβαλε σε τάξη το μυαλό μου και την επιχείρηση μου..
Μου έδωσε συμβουλές και μου έδειξε νέο δρόμο για να απογειωσω την επιχείρηση μου..
Την προτείνω και με τα δυο χέρια.."

Ιωανίδης Σάββας, Ιδιοκτήτης κατάστημα καλλυντικών

“Είναι ότι χρειάζεται ένας επαγγελματίας που έχει στόχο την επιτυχία. Η εμπειρία και η γνώση τόσων χρόνων έτοιμη στο πιάτο, με τον πιο απλό και κατανοητό τρόπο. 
Όσο για την Σοφία πρόκειται για έναν άνθρωπο αξιολάτρευτο, ταλαντούχο που εμπνέει εμπιστοσύνη και θέλεις να είναι στο πλευρό σου! 
Ανυπομονώ για την συνέχεια...
Σ´ ευχαριστώ για όλα Σοφία μου!"

— Κοντοπούλου Κλαίρη, Φαρμακοποιός
 
Λίγα λόγια για τη δημιουργό:
Σοφία Τσώλη - Ιδρύτρια της ST Miracle Business

   Είναι Business & Financial Coach και Σύμβουλος Διοίκησης. 
   Έχει πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και Master στην Τραπεζική και Χρηματοoικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
   Εργάστηκε δεκαέξι χρόνια ως τραπεζικό στέλεχος, με αντικείμενο τη χορήγηση επιχειρηματικών δανείων, τη διοίκηση ομάδων, τη διαχείριση ειδικών πελατών και την εκπαίδευση στελεχών σε θέματα credit, πωλήσεων και επίτευξης στόχων.
 Στην καριέρα της έχει χρηματοδοτήσει πάνω από 2.000 επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες ,έχοντας πλήρη γνώση του συναλλακτικού και χρηματοοικονομικού κυκλώματος.
   Κάτοχος διαφορετικών διπλωμάτων στο Business Coaching, Personal & Executive και Team & Leadership, είναι δεσμευμένη στη συνεχή απόκτηση δεξιοτήτων, αναζητώντας γνώση σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι διαπιστευμένη ACC Accredited Coach από το International Coach Federation, εκπαιδευμένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πιστοποιημένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
   Ιδρύτρια της  ST Miracle Business, προσφέρει υπηρεσίες Coaching, Consulting και Training σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις,  σε θέματα αλλαγής και οργάνωσης, και πραγματοποιεί Business Workshops σε εργαζόμενους και ομάδες. 

   Χτίζει βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις με τους ανθρώπους, με διαίσθηση, ενσυναίσθηση και ειλικρινές ενδιαφέρον μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις της.

   Η ST Miracle Business δημιουργήθηκε για να βοηθήσει φιλόδοξους επιχειρηματίες να βιώσουν το θαύμα της μεταμόρφωσης του εαυτού τους και της επιχείρησής τους, απολαμβάνοντας την ζωή τους με ευημερία και ισορροπία.
   Ήδη, στα πέντε πρώτα χρόνια αυτής της πορείας, περισσότεροι από 250 επιχειρηματίες και μέλη του προσωπικού τους έχουν βοηθηθεί στη επίγνωση των επιθυμιών και των στόχων τους, στην διαμόρφωση της στρατηγικής και της τακτικής τους, στη γνώση της  οικονομική τους διαχείρισης,  στη μεταμόρφωση της επαγγελματικής, αλλά και της προσωπικής τους ζωής.
   Δημιουργός του εκπαιδευτικού προγράμματος ΄΄7 Πυλώνες Business Mindset΄ στο οποίο παρουσιάζονται οι βασικές αρχές της οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και επιλεγμένα εργαλεία, μέσα από μια δοκιμασμένη μέθοδο που εγγυάται θαυμαστά αποτελέσματα.
   Το αποτελεσματικό αυτό πρόγραμμα  προσφέρεται είτε σε ατομικές συναντήσεις, είτε με τη μορφή ολιγομελούς σεμιναρίου.
   Tα αγαπημένο της motto είναι:
   
“Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία”
  “Δεύτερη ζωή δεν έχει”
  “Live the Miracle in your Business!”
   "Επιχειρήστε με Σοφία"
Φόρμα επικοινωνίας