ΑρχικήΣχετικάST Miracle Business

ST Miracle Business

H ST Miracle Business είναι απόσταγμα επαγγελματικής και ιδίας εμπειρίας σε διαφορετικά μονοπάτια business και προσωπικής ανάπτυξης.  Η ονομασία της προέρχεται από τα αρχικά της ιδρύτριας Σοφίας Τσώλη ST, και περιγράφει όλη της την κοσμοθεωρία και εν μέρει την πορεία της.

Η Σοφία Τσώλη αγαπάει τις επιχειρήσεις και πιστεύει στα θαύματα.  Τα θαύματα που προκαλούνται από τη μεταμόρφωσή μας, από την αλλαγή στη σκέψη μας, από την ανάληψη της ευθύνης της ζωής μας, από την επίγνωση και κατ' επέκταση την Αλλαγή της δράσης μας.

Αυτή η Αλλαγή είναι για τη Σοφία Τσώλη το Miracle!


Kαι πώς συνδέεται με το Business;
Το επιχειρηματικό πεδίο είναι γεμάτο αμέτρητες ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις.  Κάθε μικρή αλλαγή στο business, σε όποιον τομέα και αν επικεντρωθεί, μεταφράζεται σε χρήμα, χρόνο, κέρδος, σε πολλαπλά επίπεδα τα οποία μπορούν να μετρηθούν.  Και αυτό είναι το συναρπαστικό!  Αλλάζω προς το καλύτερο, αλλάζει η επιχείρησή μου!  Ανακαλύπτω τα εμπόδιά μου;  Αλλάζω πλάνα!

Μ ε τ α μ ό ρ φ ω σ η
(metamόrfosi) - ουσιαστικό θηλυκό
(αγγλ. Metamorphosis)
Προκαλώ βαθιές, ουσιαστικές αλλαγές σε κάτι.

Μεταμορφώνομαι;  Μεταμορφώνονται τα οικονομικά μου μεγέθη, βελτιώνονται οι σχέσεις μου με πελάτες, προσωπικό, προμηθευτές.  Υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της επιχείρησής μου και του εαυτού μου.
 
 
 
 
Πηγή έμπνευσης για την ST Miracle Business και τη Σοφία Τσώλη αποτελεί το Βόρειο Σέλας, ή αλλιώς Aurora Borealis.
 
Ένα μαγικό θέαμα, μία εμπειρία όξυνσης των αισθήσεων που εκπλήσει σε κάθε του εμφάνιση, πλημμυρίζοντας τον ουρανό με υπέρλαμπρα χρώματα και σαγηνεύοντας τους παρατηρητές του. Ένα θαύμα των φυσικών νόμων!

Μοιάζει με θαύμα αλλά εξηγείται...κι εδώ είναι όλη η φιλοσοφία.  Οτιδήποτε μοιάζει μαγικό, θαυμαστό και ακατανόητο έχει πίσω του νόμους.
 
Το Βόρειο Σέλας μαγεύει...Είναι ένα θαυμαστό φαινόμενο που από πίσω του κρύβονται οι νόμοι της φυσικής, το μαγνητικό πεδίο της γης. Έτσι και σε κάθε επιχείρηση για να γίνουν θαύματα υπάρχουν νόμοι, τακτικές και διαδικασίες που οδηγούν στην επιτυχία.
 
 
Τί κερδίζει ο επιχειρηματίας;
 
- Αποτελεσματική οργάνωση,
- Ουσιαστικότερες σχέσεις,
- Ανάπτυξη,
- Δομή,
- Οικονομική εξέλιξη.
 
Στόχος είναι να συντονιστεί ξανά με το αρχικό του όραμα και να μην αναλώνεται στη ρουτίνα της καθημερινότητας.  Να απαλλαγεί από το άγχος της επιβίωσης και να κουρδίσει την ορχήστρα!
 
Φόρμα επικοινωνίας