ΑρχικήΥπηρεσίεςCoaching

Coaching

Το Business Coaching, σύμφωνα με τον επίσημο ορισμό του από τον International Coach Federation (ICF), ορίζεται ως η σύμπραξη σε μία προκλητική και δημιουργική διαδικασία σκέψης που εμπνέει τους συνεργάτες να μεγιστοποιήσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους δυνατότητες.  

Βασίζεται στην αρχή ότι ο επιχειρηματίας ξέρει καλύτερα από κάθε ειδικό την επιχείρησή του και το όραμά του.  Διαφέρει από την ψυχοθεραπεία, τη συμβουλευτική, το mentoring και την εκπαίδευση.
 
Έχει αναδειχθεί σε μια σημαντική μεθοδολογία και πρακτική που απελευθερώνει και αναπτύσσει τις ικανότητες των ανθρώπων.
 
Είναι η αναζήτηση της προσωπικής αλήθειας του επιχειρηματία, των πιστεύω του, του οράματός του, των στόχων του και των πεποιθήσεων του.

Ο Business Coach είναι ο συνεργάτης που μέσω στοχευμένων ερωτήσεων διευκολύνει τον πελάτη:
 
- Να ξεκαθαρίσει αξίες και πεποιθήσεις
- Να συνειδητοποιήσει, να φέρει στο φως επαναλαμβανόμενα μοτίβα
- Να προβεί στις αλλαγές που ο ίδιος αποφασίζει και επιλέγει
- Nα μπει στη δράση, να βάλει προτεραιότητες, να εφαρμόσει ένα πλάνο δράσης ανακαλύπτοντας τους τρόπους που του ταιριάζουν για να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
 
Αποτελέσματα που προκύπτουν μέσα σε ένα ασφαλές και εχέμυθο περιβάλλον, που προσφέρει υποστήριξη και ενδυνάμωση.
 
Και όλα αυτά με έμφαση στον οικονομικό τομέα, όπου μετρούνται οι επιχειρηματικές πρακτικές και προκαθορίζονται τα έξοδα, τα οφέλη και οι πιθανοί κίνδυνοι από κάθε επιχειρηματική απόφαση.
 
Γιατί ένας επιχειρηματίας πέρα από την ανάγκη του να δημιουργήσει και να προσφέρει, έχει ως στόχο και τις οικονομικές απολαβές.
 
 
Η ίδια η καθημερινότητα θέλει τον σύγχρονο επιχειρηματία να είναι παράλληλα και τεχνίτης, και μάνατζερ και οραματιστής, και να αναμιγνύεται σε όλα τα πεδία χωρίς πλάνο και προτεραιότητες.

Αν αναλογιστούμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ελληνικών επιχειρήσεων είναι οικογενειακές, με μη σαφή και καθορισμένα όρια μεταξύ οικογένειας και εργασίας, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι οι συνθήκες περιπλέκονται και η ίδια η αρχική ιδέα του επιχειρηματία που κάποτε ενέπνεε, πολλές φορές μετατρέπεται στην ίδια του τη φυλακή.

Προσθέτοντας και την οικονομική συγκυρία και την αβεβαιότητα των ημερών μας, προκύπτει η ανάγκη για αναστοχασμό, αναπρογραμματισμό, αναδιοργάνωση και σαφώς δράση.
 
Επιλέγοντας ένα από τα Προγράμματα Business Coaching της ST Miracle Business επιλέγετε την προσωπική και επιχειρηματική σας μεταμόρφωση.  Αποφασίζετε για τις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε μέσα από ένα γόνιμο, ασφαλές, ενδυναμωτικό περιβάλλον που δημιουργούμε μαζί.
 
 
 

  • Πρόγραμμα 7 Πυλώνες Business MindSet
    Το Πρόγραμμα 7 Πυλώνες Business MindSet  είναι ένα Οne to Οne πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και επιθυμίες του επιχειρηματία που σκοπό έχει να τον βοηθήσει να οργανώσει και να διοικήσει την επιχείρηση του πιο αποτελεσματικά σε όλους τους τομείς της.  Κάθε επιχείρηση ανεξάρτητα από το μέγεθός της στηρίζεται σε 7 Πυλώνες.  Ο επιχειρηματίας καλείται να γνωρίζει, να διαχειρίζεται και να συντονίζει και τους επτά διαρκώς.
     
     
    Επίγνωση, Επιλογή, Εμβάθυνση, Δομή και Εφαρμογή.....
     
     
    Το Πρόγραμμα 7 Πυλώνες Business MindSet σας υποστηρίζει σε κάθε βήμα, και σας παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για να εντοπίσετε την πηγή των εταιρικών σας εμποδίων, να σχεδιάσετε ένα νέο επιχειρηματικό πλάνο, και να επιλέξετε τις καλύτερες για εσάς και την επιχείρησή σας ενέργειες.
     
     
     
    Είναι ένα Πρόγραμμα ουσιαστικής επικοινωνίας και συνδημιουργικής διαδικασίας!
     
    Σας βοηθά να: 
     
    - Κατανοήσετε τί χρειάζεται για να πετύχετε τους στόχους που θέτετε,
    - Λαμβάνετε πιο αποδοτικές αποφάσεις,
    - Βελτιώνετε τις επιχειρηματικές σας σχέσεις,
    - Αλλάξετε εκείνα που χρειάζονται για την προσωπική και επαγγελματική σας αναβάθμιση,
    - Αυξήσετε την αυτοπαρατήρησή σας,
    - Ισορροπήσετε εργασία και προσωπική ζωή,
    - Αποκτήσετε διαύγεια μυαλού.
     
  • Executive Leadership OneToOne
     Στη σημερινή παγκόσμια οικονομία, η μακροπρόθεσμη επιτυχία μίας επιχείρησης καθορίζεται από την ικανότητα των ανώτατων και ανώτερων στελεχών της να ηγηθούν αποτελεσματικά εν μέσω της οικονομικής αβεβαιότητας.
     
    Το Executive Leadership OneToOne Πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους επιχειρηματίες - ηγέτες:
    - Να επιτύχουν τους εταιρικούς στόχους
    - Να καλλιεργήσουν την εταιρική τους κουλτούρα
    - Να δημιουργήσουν παραγωγικές ομάδες και
    - Να προωθήσουν την επιχειρηματική τους ανάπτυξη πάντα με γνώμονα την ενίσχυση της προσωπικής ισορροπίας και εξέλιξης, και την κατάκτηση και διατήρηση του work-life balance.
     
     
  • Coaching Ανθρώπινου Δυναμικού
    Το προσωπικό είναι ο θησαυρός της επιχείρησης.  Η διαχείρισή του απαιτεί οργανωμένες πρακτικές και πολιτικές σχετικά με την πρόσληψη, την εκπαίδευση, την αξιολόγηση, τις αμοιβές και την παροχή ενός ασφαλούς, ηθικού και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος.
     
    Οποιοδήποτε επιχειρηματικό αποτέλεσμα έρχεται μέσα από τους ανθρώπους.  Οι ευχαριστημένοι άνθρωποι παράγουν θετικά, ευχάριστα αποτελέσματα.

    Στόχος του προγράμματος Coaching Ανθρώπινου Δυναμικού είναι η εκπαίδευση του προσωπικού ώστε να δημιουργηθούν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάδειξη του καλύτερου εαυτού του και η εναρμόνισή του με τη φιλοσοφία και τις αξίες της επιχείρησης.
     
  • Team Coaching

    Ενισχύστε τη δυναμική της ομάδας σας με το Πρόγραμμα Team Coaching!
     
    Με αυτό το Πρόγραμμα εστιάζετε στην ομάδα και στο πώς λειτουργούν τα μέλη της μέσα σε αυτή, ενδυναμώνοντας την απόδοση και αποτελεσματικότητά της.
     
    Γιατί το να δημιουργήσετε μία ομάδα είναι η αρχή, να την κρατήσετε μαζί είναι πρόοδος, αλλά να την μάθετε να εργάζεται σαν ομάδα είναι η επιτυχία! 
     
  • StartUps Business OneToOne

    Το να κάνετε την ιδέα σας επιχείρηση αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση!
     
    Μέσα από το Πρόγραμμα StartUps Business OneToOne υποστηρίζεστε να σχεδιάσετε, να οργανώσετε και να υλοποιήσετε την ιδέα σας σε κάθε στάδιο της εξέλιξής της.
     
    Γιατί τα γερά θεμέλια είναι αυτά που θα σας εξασφαλίσουν ένα ισχυρό μέλλον!
      
  • Business Coaching Ελεύθερων Επαγγελματιών

    Είσαστε ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε τρόπους να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας;
     
    Επιθυμείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας και να μειώσετε το άγχος σας;
     
    Το Πρόγραμμα Business Coaching Ελεύθερων Επαγγελματιών της ST Miracle Business σας υποστηρίζει βήμα-βήμα στη διαδικασία για:
    - Να προσδιορίσετε τους στόχους σας
    - Nα δημιουργήσετε ένα σχέδιο προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες
    - Να αναλάβετε δράση για να κάνετε το όραμά σας πραγματικότητα.  
     
  • InSight Miracle Coaching

     

      "If you want to see the truth, you must be brave enough to look..." Rune Lazuli

    "Για να βρείς την αλήθεια σου, χρειάζεται να βουτήξεις βαθειά μέσα στον εαυτό σου!!!" Σοφία Τσώλη
     
     
    Μία τολμηρή διαδικασία αυτογνωσίας η οποία μέσα από exclusive ασκήσεις επίγνωσης και δράσης, διαμορφώνει ένα νέο τρόπο σκέψης και όραμα ζωής με στόχο την Εκπλήρωση.

    Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ανώτατα στελέχη, καλλιτέχνες, επιστήμονες, που θέλουν να κάνουν τη διαφορά στον τομέα τους, συντονισμένοι με τον αληθινό εαυτό τους!
     

     
Φόρμα επικοινωνίας