ΑρχικήΕκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

  • Way Seminar
    Ευχαριστώ θερμά τους διοργανωτές του WAY seminar για το υπέροχο θαύμα που ζήσαμε στο Divani Caravel.
     

    Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 10 διαφορετικοί trainers, o καθένας στον τομέα του, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να δεις πως θα είσαι εσύ στα καλύτερά σου.
     
    Κάνε την αλλαγή που επιθυμείς με τη βοήθεια τη δική μου και άλλων 9 καταξιωμένων ειδικών στον τομέα του ο καθένας.
     


     

     

  • Συνέδριο Ιατρικής Αισθητικής
    Το Σάββατο 19/10 πραγματοποιήθηκε Συνέδριο Ιατρικής Αισθητικής για όλες τις πιο πρωτοποριακές quantum τεχνολογίες στην Αντιγήρανση.
     
    Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να είμαι ομιλήτρια και να παρουσιάσω το πρόγραμμα "7 Πυλώνες Business Mindset" με έμφαση στις πωλήσεις και στο marketing, σε τόσο αξιόλογο κοινό, αισθητικούς και γιατρούς.
     
    Ευχαριστώ πολύ την κ. Άγγελο Κανακόπουλο και την κ. Μαρία Παπαδοπούλου για την πρόσκληση.
    @ Athenaeum Palace Luxury Suites
     
     

     

  • Healthy Life Festival

    Η ST Miracle Business συμμετείχε στο πρώτο και μεγαλύτερο φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ και Υγείας στην Ελλάδα, το Healthy Life Festival που διοργανώθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo στο Μαρούσι.

     
    Για τρείς ημέρες 20, 21 & 22 Απριλίου, βρεθήκαμε κοντά σε όλους εκείνους που επέλεξαν να κάνουν το πρώτο βήμα στην προσωπική και επαγγελματική τους μεταμόρφωση.
      
     
     
     
  • Skywalker #JobDay 45+
    Η Σοφία Τσώλη και η ST Miracle Business συμμετείχε στην δράση του ICF Greece Charter Chapter, προσφέροντας τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς στους συμμετέχοντες της ημερίδας "Job 45+", που διοργάνωσε το Skywalker GR στο πλαίσιο των δράσεών του "Επί το Έργον".

    Ο σκοπός αυτής της δράσης ήταν η ουσιαστική υποστήριξη ανθρώπων με δυνάμεις, εμπειρία, δυνατότητες και ενέργεια, που επλήγησαν από την παρατεταμένη κρίση, στην προοπτική να ανατάξουν τη ζωή τους.
     
     
     
     
     
  • Βράβευση των "Αγγέλων της Χαράς"
    Η Σοφία Τσώλη παρευρέθηκε με μεγάλη τιμή την 10η Απριλίου 2017 στην βράβευση των "Αγγέλων" από την Πρόεδρο του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την πολυετή προσφορά τους στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Ογκολογική Μονάδα.

    Ένα θερμό ευχαριστώ στο σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ και σε όλους τους συνεργάτες που συνδράμουν στο έργο των Αγγέλων.
     
     
     
     
Φόρμα επικοινωνίας