ΑρχικήΥπηρεσίεςWebinar: Ξεχώρισε με αυτοπεποίθηση

Webinar: Ξεχώρισε με αυτοπεποίθηση

 

 

Ξεχώρισε με αυτοπεποίθηση
στην ομιλία, την επιχείρηση, τη ζωή

Μαγνητοσκοπημένο Webinar με τις Νίνα Καλούτσα, Σοφία Τσώλη και Έφη Κονταξή


Τρεις ειδικοί, κορυφαίες η κάθε μία στον τομέα της, θα σου δείξουν τρόπους να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση στους τομείς της δημόσιας ομιλίας της επιχειρηματικότητας και της ζωής.

 

 
 

 

Αν::

• Θέλεις να μιλάς άνετα μπροστά σε κοινό
• Θέλεις να επηρεάζεις και να επιδράς αποτελεσματικά με τους άλλους
• Θέλεις να μάθεις την τέχνη της διάδρασης σε πάρτι και σε εταιρικά meetings

Η Νίνα Καλούτσα θα σου δείξει απλούς τρόπους για να απογειώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να επικοινωνείς αποτελεσματικά!

 

 

 

Αν:

  

 Θέλεις να νοιώθεις δύναμη και βεβαιότητα
 Θέλεις να μάθεις τι χρειάζεται ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας
 Θέλεις να σε σέβονται οι συνεργάτες σου και οι πελάτες σου
 Θέλεις να αναπτύξεις την επιχείρησή σου δίχως όρια
 Θέλεις να γίνεις ασταμάτητος και να παίρνεις αποφάσεις με διαύγεια

Η Σοφία Τσώλη θα σου μάθει τα συστατικά μιας εξαιρετικά επιτυχημένης επιχείρησης και πώς να μετατρέψεις τον εαυτό σου από υπάλληλο της επιχείρησής σου σε ηγέτη και κυρίαρχο με ακλόνητη αυτοπεποίθηση.

 

 

 

Αν:

 

• Θέλεις να δημιουργήσεις πιο αποτελεσματικές σχέσεις
• Θέλεις να μετατρέψεις το άγχος σε δημιουργική δύναμη
• Θέλεις να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις τις ζωής σου με αποφασιστικότητα
• Σε ενδιαφέρει η προσωπική σου εξέλιξη

 

Η Έφη Κονταξή θα σου δείξει πώς να συνδεθείς με την εσωτερική σου δύναμη, να απογειώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να διεκδικήσεις όλα όσα σου αξίζουν.

 
Διαβάστε τι είπαν για εμάς:

 

“Επιτέλους ένα πρόγραμμα το οποίο είναι απλό, κατανοητό και δοσμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί. Η Σοφία πραγματικά γνωρίζει πως να βοηθήσει και το κάνει ουσιαστικά. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το πρόγραμμα σε κάθε μικρομεσαίο επιχειρηματία. Τα χρήματα που απαιτούνται για το πρόγραμμα είναι πραγματικά λίγα συγκρινόμενα με τα οφέλη που παρέχει. Η Σοφία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και Coach. Έχει μέθοδικότητα και ταυτόχρονα κατανόηση και ενσυναίσθηση. Δύσκολο να τη γνωρίσεις και να μην την αγαπήσεις σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία.

Είμαι ευγνώμων που τη γνώρισα. ”

— Μωυσής Σεργιάννης, ιδιοκτήτης της "Εναλλακτική Ατζέντα" 

 

“Καλησπέρα ονομάζομαι Αναστασία Μακρή είμαι Wellness coach έχω δουλέψει με την υπέροχη Σοφία μας one to one η εμπειρία ήταν μοναδική, αυτό που έχω να πω για την Σοφία Τσώλη είναι ότι είναι εξίσου καταπληκτική σαν Business coach όπως είναι σαν φίλη. Το εύκολο κομμάτι ήταν να βοηθήσει την επιχείρησή μου να ανθίσει αλλά η μεγάλη της επιτυχία ήταν που με βοήθησε να πιστέψω στις δυνατότητές μου με τη μαγική ατάκα της ότι "Αναστασία το προϊόν είσαι εσύ" αυτή η πίστη λοιπόν στο πρόσωπό μου "Με απογείωσε "Σε ευχαριστώ πολύ Σοφία Τσώλη σε αγαπώ!"

 

— Αναστασία Μακρή, Wellness Coach

“Η συνεργασία με την χαρισματική Σοφία Τσώλη ήταν ότι καλύτερο για το μέλλον της επιχείρησης μου κ για εμένα προσωπικά σαν επιχειρηματίας. Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε επιχειρηματίας που θέλουν να απογειώσουν την επιχείρηση τους.”

— Σίσσυ Σακελλαρίδου, House of Colour Halandri

 

“Τα σεμινάρια με τη Σόφια Τσώλη τα προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους καλλιτέχνες και όχι μόνο, που θα ήθελαν να πάνε τη δουλειά τους ένα βήμα μπροστά, να την οργανώσουν και να βρουν τα βήματα που οδηγούν στο μονοπάτι για την επιτυχία. Με τη Σοφία (και χείρα κίνει), μπορεί να γίνει μια ιδέα πράξη και το όνειρο πραγματικότητα!"

— Δήμητρα Ψυχογυιού, Nadeen Art

  

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα testimonials

 

 

Γνώρισε τις εισηγήτριες:

 

Η Σοφία Τσώλη, Business & Financial Coach, Msc in Finance and Banking και δημιουργός της μεθόδου 7 Πυλώνες Business Mindset γα επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες. Στα 16 χρόνια της τραπεζικής της καριέρας ως ανώτερο στέλεχος έχει χρηματοδοτήσει ως σύμβουλος ή ως μέλος επιτροπής πάνω από 2.000 επιχειρήσεις έχοντας πλήρη γνώση του χρηματοοικονομικού και συναλλακτικού τους κυκλώματος. Τα τελευταία 7 χρόνια μέσα από την επιχείρησή της ST MIRACLE BUSINESS έχει βοηθήσει πάνω από 250 επιχειρηματίες σε Ελλάδα και εξωτερικό να ζήσουν το θαύμα στην επιχείρησή τους και τη ζωή τους.

 

Η Νίνα Καλούτσα, ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας, www.ninakaloutsa.com είναι κάτοχος διπλώματος και μάστερ Όπερας του Κρατικού Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας. Στα 25 χρόνια της διδασκαλίας της έχει μεταδώσει τη γνώση και την εμπειρία της σε περισσότερα από 4.000 άτομα, εκπαιδευτικούς, πολιτικούς, επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών και οργανισμών, σε σεμινάρια φωνής, public speaking, one-to-one coaching και team building.

 

Η Έφη Κονταξή, σύμβουλος ψυχικής υγείας, www.efikontaxi.gr είναι εκπαιδεύτρια ενηλίκων, συντονίστρια συστημικών αναπαραστάσεων και meditation instructor. Έχει δημιουργήσει σειρά εκπαιδευτικών βιωματικών σεμιναρίων για την αυτογνωσία και την προσωπική ανάπτυξη, για να εμπνέει τους ανθρώπους στη σκέψη-βίωμα πως μπορούν να είναι οι δημιουργοί μιας καλύτερης ποιότητας ζωής.

 

To Webinar προβλήθηκε ζωντανά στις 11 Οκτωβρίου 2021 με τεράστια επιτυχία και πάνω από 400 εγγραφές.

 

Αξία Επένδυσης: 40€ 

Φόρμα επικοινωνίας