ΑρχικήTestimonials

Testimonials

 

Πουνέντης Μάκης | Ραδιοφωνικός Παραγωγός  

 

 

Παρακολούθησα το εξαιρετικό σεμινάριο 7 Πυλώνες και δηλώνω γοητευμένος τόσο από το πρόγραμμα όσα και από την προσωπικότητα της Σοφίας! Έμπειρη, άμεση, μεταδοτική, παθιασμένη με τη δουλειά της και αποφασισμένη να προσφέρει τις γνώσεις της! Όλα αυτά σε συνδυασμό με το εξαιρετικό της χιούμορ, με έκαναν να την εμπιστευτώ από την πρώτη στιγμή. Η επιχείρησή μου με την στήριξη της Σοφίας, ανέβηκε επίπεδο και γι' αυτό δεν χάνω ποτέ την ευκαιρία να την ευχαριστώ δημοσίως!

 

Μαρωνίτης Βλάσης | Συνιδιοκτήττης Εκδοτικού Οίκου Key Books

 

Η Σοφία Τσώλη έχει κερδίσει επάξια το προσωνύμιο "Φαινόμενο". Οι γνώσεις, η μεθοδολογία και η προσωπικότητά της συνθέτουν ένα εξαιρετικό τρίπτυχο το οποίο μπορεί να απογειώσει μια επιχείρηση. Η Σοφία είναι επαγγελματίας, παθιασμένη με το coaching και παράλληλα με τη δική της προσωπική εξέλιξη- συνδυασμός επιτυχίας για την ίδια και για όσους παρακολουθούν τα σεμινάριά της.

 

 

Βαρδάκας Βασίλης | Συνιδιοκτήττης Εκδοτικού Οίκου Key Books

 

Καλή η εμπειρική γνώση που αποκτάς κάνοντας τη δουλειά, αλλά με τους 7 Πυλώνες καταλαβαίνεις πόσο χρήσιμα είναι κάποια εργαλεία για να κάνεις ένα βήμα πίσω, να δεις τη μεγάλη εικόνα και να δρομολογήσεις το επόμενο βήμα. Απαραίτητο για όποιον θέλει να αναβαθμίσει την επιχείρησή του! Η Σοφία κέρδισε με τη νοοτροπία της τον πολυδιάσταστο χαρακτήρα της και τις πολύτιμες γνώσεις της το προσωνύμιο "Φαινόμενο". Ήταν απολαυστική και χρήσιμη η συνεργασία μαζί της από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

 

Γιαννουδάκη Νεκταρία | Διακεκριμένη Ηθοποιός Θεάτρου και τηλεόρασης- Καθημερινό σίριαλ "Σασμός"

 

Παρακολούθησα  2 σεμινάρια, τους "7 πυλώνες" και της στοχοθεσιας, και ήταν και τα δύο πολύ αποκαλυπτικά και βοηθητικά! Η Σοφία Τσώλη γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο της είναι πανέξυπνη έχει χιούμορ και μεταδοτικότητα. Την ευχαριστώ πολύ!

 

 

 

Ιωανίδης Σάββας | Ιδιοκτήτης καταστήματος καλλυντικών | La Beaute

 

Η Σοφία, μου έβαλε σε τάξη το μυαλό μου και την επιχείρηση μου..

Μου έδωσε συμβουλές και μου έδειξε νέο δρόμο για να απογειωσω την επιχείρηση μου..

Την προτείνω και με τα δυο χέρια..

 

 

Αριστειδοπούλου Ρούλα | Ιδιοκτήτρια Οίκου Νυφικών

 

Από τις πιο δυνατές επενδύσεις στον εαυτό μου ήταν η παρακολούθηση των σεμιναρίων 7 Πυλώνες Business Mindset και το Σεμινάριο Στόχων! Άριστα δομημένα και τα δύο, πληροφορίες πολλές, κατανοητές και εξαιρετική μεθοδολογία που σε οδηγεί να φτάσεις κορυφές! Και η Σοφία δίπλα, βήμα βήμα να υποστηρίζει την αλλαγή σου! Κορυφαία σεμινάρια από κορυφαία δασκάλα! Εξαιρετική η Σοφία!!! Δυνατή, δυναμική, άριστη γνώστης του αντικειμένου που διδάσκει, φιλική, κατανοητή, τα κάνει όλα εύκολα... νιώθεις ασφαλής κοντά της... είναι πειθαρχημένη, οργανωτική, ζεστή, φιλική με μεστό και περιεκτικό λόγο... είναι ευφυής... αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στο κατάλληλο σημείο με τον κατάλληλο άνθρωπο ο οποίος σε εμπνέει να αλλάξεις νοοτροπία και να εξελιχθείς αλλιώς... Για μένα η ΣΟφία είναι μία και μοναδική και ΔΕΝ έχει καθόλου μα καθόλου ανταγωνισμό!!! Ευχαριστώ Σοφία μας!!!

  

Μανίκα Βάσια | Επιχειρηματίας | NLP Coach | Dynamic Equilibrium System

 

Ως επιχειρηματίας, αυτό που πάντα ψάχνω είναι η σφαιρική, γενική γνώση μιας επιχείρησης, πρακτικά και με λεπτομέρεια, χωρίς, όμως, να χρειάζεται να εμβαθύνω προσωπικά σε όλα. Οξύμωρο, όμως ισχύει. 

Ο σχεδιασμός των 7 Πυλώνων είναι ακριβώς αυτό!

Μερικά θέματα, που τα ήξερα εμπειρικά απέκτησαν ονομασίες και δομή, άλλα δεν ήξερα καθόλου και έτσι, τώρα πλέον, νιώθω έτοιμη να εργαστώ μεθοδευμένα, συγκεκριμένα και με όραμα προς την ανάπτυξη της εταιρείας.

Ευχαριστώ Σοφία!

 

 

 

Ανδρέας Λάμπρου | Συνθέτης και Τραγουδοποιοός

 

Η Σοφία είναι ένα φωτεινό άτομο που έχει το χάρισμα να μεταδίδει το φως της σε όποιον είναι δίπλα της, δίνοντας ρεαλιστικές λύσεις για να μπορέσει κάποιος να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Σοφία σε ευχαριστώ προσωπικά για αυτό το φως! Και ναι τώρα πια πιστεύω στα θαύματα!

 

 

Αθηνά Σκλήρη | Event Designer

 

Από την πρώτη κιόλας επικοινωνία μου με την Σοφία κατάλαβα πόσο πολύ αγαπάει αυτό που κάνει και πόσο της αρέσει να μοιράζεται τις γνώσεις της.
Παρακολούθησα τους "7 Πυλώνες", συνέχισα με την Εμβάθυνση και τώρα βρίσκομαι στο Lobby. Έχοντας την στο πλαϊ μου όλο αυτό το διάστημα κατάφερα με απλά εργαλεία να έχω μία σφαιρική εικόνα της επιχείρησής μου, να είμαι σίγουρη για το πως 'κρατάω' τα οικονομικά μου (έσοδα και έξοδα), να διαχειρίζομαι καλύτερα τον χρόνο μου, να ζητάω βοήθεια και να επικοινωνώ καλύτερα με τους συνεργάτες μου.
Το σημαντικότερο που έμαθα από την Σοφία είναι ότι έχοντας γερές βάσεις και τις κατάλληλες γνώσεις μπορώ να επιτύχω κάθε μου στόχο.
Εξάλλου όπως λέει και η ίδια: 'Σε αυτήν την ομάδα, we take no for an answer!'.

Σοφία μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το μοίρασμα και την δύναμη που μου δίνεις!

 

 

 

Αγγελικη Αριάδνη Βούλγαρη | Social Skills Trainer

 

Μοναδική Coach που συνδιαζει γνώση, εμπειρία, ευαισθησία, ηθική και ανθρωπιά. Είναι ο άνθρωπος που μεταμορφώνει τις πλευρές της ζωής σου που έχεις ανάγκη με απεριόριστη αγάπη και σοφία. Δίνει με απλό και κατανοητό τρόπο τα βήματα για να απογειώσεις την επιχείρηση σου και να απελευθερωσεις το κρυμμένο δυναμικό σου!

 

 

Γεωργία Κουκουλά | Canva Experience Creator  

Οι πρώτες μου επιχειρηματικές ανησυχίες, ήρθαν όταν συνεργάστηκα με τη Σοφία Τσώλη, Business Coach για τη δημιουργία του υλικού της. Εκεί συνειδητοποίησα ότι οι γνώσεις μου για τις επιχειρήσεις ήταν σχετικά περιορισμένες, αλλά έχοντας γύρω μου τόση πολλή και ποιοτική γνώση διαθέσιμη, το μόνο συστατικό που χρειαζόταν να βάλω ήταν η αστείρευτη όρεξη για ανάπτυξη! Έχω παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα "7 Πυλώνες Business Mindset" περισσότερες από 2 φορές και κάθε φορά ανακαλύπτω κάτι νέο για εμένα και την επιχείρησή μου. Αν κατάφερα στα 25 μου χρόνια να μεταπηδήσω από έναν εντελώς διαφορετικό χώρο σε έναν άλλο και να κάνω τη δική μου επιχείρηση, τότε μπορείτε και εσείς! Σοφία μου, σε ευχαριστώ για όλα!

 

 

Χριστιάννα Τσομίδου | Senior Assistant | TNO Netherlands

 

Μέσα από την εμπειρία, τις γνώσεις και τη βαθιά της ενσυναίσθηση, η Σοφία με βοήθησε να θέσω νέους στόχους, να δουλέψω τις αδυναμίες μου, να καταγράψω τα δυνατά μου σημεία και να μάθω να αναγνωρίζω τις ευκαιρίες. Μία νέα καριέρα ξεκίνησε για εμένα στο εξωτερικό, και ευχαριστώ τη Σοφία γιατί το πίστεψε όταν εγώ ακόμα το ονειρευόμουν.

 

 

 

Άκης Δουζίνας | Επιχειρηματίας

 

Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω το σεμινάριο "7 Πυλώνες". Ένα σύντομο και περιεκτικό σεμινάριο που οφείλει ο κάθε επιχειρηματίας να παρακολουθήσει για να γνωρίζει τους Βασικούς Πυλώνες της επιχείρησής του. Χρήσιμα εργαλεία που εφαρμόζονται άμεσα με τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η Σοφία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος με ευρεία γκάμα γνώσεων τόσο λόγω της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας όσο και της εσωτερικής της ανάγκης για αναζήτηση/εξέλιξη. Μεταδοτική, επαγγελματίας και ταυτόχρονα φιλική. Σε ευχαριστώ!

 

 

 

Γωγώ Φώτου | Σεναριογράφος

 

H Σοφία ξέρει να αναγνωρίζει τα ταλέντα σου. Κυρίως όμως ξέρει να αναγνωρίζει τις αδυναμίες σου... και να τις ανατρέπει. Ό,τι βάλαμε στόχο έγινε... και ακόμα παραπάνω! Προτείνω σε κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία που θελει να διαπρέψει στον τομέα του να κάνει αυτό το δώρο στον εαυτό του.

Το ST Miracle Business και η στοχευμένη ανάλυση της Σοφίας με την εμπειρία χρόνων που διαθέτει, είναι σίγουρο πως θα φέρει θαύματα!

 

 

Λαζάρου Ειρήνη | Επιστήμονας τροφίμων | Παροχή υπηρεσιών ασφάλεια τροφίμων | Food-Scion

 

Χαίρομαι ιδιαίτερα που γνώρισα τη Σοφία και που είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω το σεμινάριο της "7 Πυλώνες". Με βοήθησε ιδιαίτερα και έβαλε σε σειρά και τάξη τα βήματα που ακολουθούνται σε μια επιχείρηση. Αν και είχα παρακολουθήσει διάφορα άλλα και MBA, η συγκεκριμένη προσέγγιση βοήθησε να τα δω όλα με μια διαφορετική οπτική και πολύ πιο πρακτικά και δομημένα. Παράλληλα, πήρα πολλά χρήσιμα εργαλεία και τροφή για σκέψη για τα επόμενα βήματα. Ανυπομονώ για τη συνέχεια. 

Η Σοφία μοιράστηκε απλώχερα τις γνώσεις και εμπειρίες της για να βοηθήσει με κάθε τρόπο. Φαίνεται η αγάπη και το πάθος της για αυτό που κάνει.  Σε ευχαριστώ.

 

 

Κορβέσης Μάρκος | Σύμβουλος Καριέρας | LeadCompass

 

Παρακολούθησα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σοφίας "7 Πυλώνες Business Mindset"! Εξαιρετικό περιεχόμενο για την οργάνωση και ανάπτυξη της επιχείρησής μου σε όλους τους τομείς με πολλές νέες ιδέες!! Συνεχίζω με τα επόμενα προγράμματα της Σοφίας, πάμε για απογείωση! ?

 

 

 

 

Σακελλαρίδου Σίσσυ | Colour Analyst & Image Consultant House of Colour | House of Color

 

Η συνεργασία με την χαρισματική Σοφία Τσώλη ήταν ότι καλύτερο για το μέλλον της επιχείρησης μου κ για εμένα προσωπικά σαν επιχειρηματίας. Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε επιχειρηματίας που θέλουν να απογειώσουν την επιχείρηση τους.

 

Κονταξή Έφη | Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας | Η τέχνη του Ζην

 

Δυναμισμός και ευαισθησία, δύο σε ένα η Σοφία μας, με φρόντισε, με ξεσκόνισε, κοίταξε μέσα στην καρδιά μου, με βοήθησε να δω τις ελλείψεις μου και με εκπαίδευσε στο πώς να τις συμπληρώσω. Ξέρουμε πως το να αγαπάμε τη δουλειά μας είναι πολύ σημαντικό, αλλά δεν είναι αρκετό. Χρειαζόμαστε εκπαίδευση, τεχνογνωσία, έμπνευση, υποστήριξη, για να κάνουμε τις υπηρεσίες μας όχι απλά καλές, αλλά εξαιρετικές και να το επικοινωνήσουμε αυτό με τον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο. Σοφία μου, είσαι το extra mile μου! Σ' ευχαριστώ για όλα!

 

 

Λαμπροπούλου Ματίνα | Ζωγράφος | Art Matina

 

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας κι έχοντας δει  τα αποτελέσματα του business coaching στη δική μου επιχείρηση, το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον πιστεύει πως ήρθε η ώρα να κάνει level Up και να ξεπεράσει τους φόβους του. Σοφία Τσώλη εκτός απ' τη συμμετοχή που έχεις σε κάθε επιτυχία της δουλειάς μου, έχεις και μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!

 

Δαρζέντα Ελευθερία | Ceramic Artist | Eleftheriart

 

Η Σοφία Τσωλη για εμένα ήταν ο άνθρωπος που με ενέπνευσε να πάρω μια μεγάλη επαγγελματική απόφαση και να ακολουθήσω επιτέλους αυτό που ονειρευόμουν! 

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και γνώσεις, εχεμύθεια, σεβασμός και πάθος για αυτό που κάνει! Σοφία μου, σ' ευχαριστώ!

 

 

Στεφανουδάκη Άρτεμις | Βιβλιοδέτρια | Artarios

Σήμερα τελειώσαμε τους καταπληκτικούς 7 Πυλώνες και νιώθω ότι μετά από 23 χρόνια σαν επιχειρηματίας ότι κάνω μία νέα αρχή. Η Σοφία, εκτός από εξαιρετική σύμβουλος και επαγγελματίας, είναι αληθινή σύμμαχος και αρωγός! Μαζί με τη Σοφία, το θαύμα φαίνεται στον ορίζοντα..

 

 

Χριστίνα Κόρδα | Food Blogger | Cook your choice

Η Σοφία είναι για μένα η φωνή των ονείρων μου και πως να τα γειώσω. Μου θύμισε τη χαρά μέσα απ’ την πραγμάτωση των ονείρων αυτών και με έκανε να νιώσω έτοιμη και δυνατή για να κάνω τη μετάβαση απ το πρέπει στο θέλω! Σ' ευχαριστώ απέραντα!

 

Νομικού Βάλβη Μαρία | Μεσίτρια | Thesis real estate

Σοφία και έμπνευση! Στο επιχειρείν η γνώση είναι δύναμη και οι 7 πυλώνες προσθέτουν ανεκτίμητη γνώση! Είμαι ευγνώμων που μπορώ να συνεργάζομαι με την σπουδαία και ικανή  Σοφία Τσώλη!

 

Μπομπολάκης Ιάκωβος | Μηχανικός Αεροσκαφών

Πολύ καλά δομημένες και αποσταγμένες γνώσεις. Δεν είχα ιδέα πόσα πολλά παίζουν ρόλο σε έναν επιχειρηματικό οργανισμό και η Σοφία καταφέρνει να ανοίξει τα μάτια με πολύ κατανοητό τρόπο. Εξαιρετική μεταδοτικότητα και ποιοτική δουλειά. Τα μαθήματα ήταν πολύ ευχάριστα και κατανοητά. Πολλά μπράβο!

 

Ντόμπρου Κωνσταντίνα | Εκπαιδευτικός | British Council

 

Οι 7 ΠΥΛΩΝΕΣ είναι η γνώση που χρειάζονται όχι μόνο οι επίδοξοι ή οι εν δράσει επιχειρηματίες, αλλά ο κάθε άνθρωπος που θέλει να δει αποτελέσματα στην διαχείριση των οικονομικών του και του προσωπικού του brand. Έχω πλέον μια πλήρης εικόνα του τι είναι επαγγελματική επιτυχία και πως μπορεί αυτή να επιτευχθεί σε ξεκάθαρα, σαφή βήματα, έναν Πυλώνα τη φορά. Η Σοφία έχει εκπληκτική γνώση και μεταδοτικότητα, επαγγελματισμό αλλά και κέφι. Σπάνιος συνδυασμός στον χώρο του coaching!

 

Τσάλη Μαρία | Ιδ. Υπάλληλος

 

Παρακολούθησα τους πυλώνες και η γνώση που πήρα, παρόλο που δεν έχω επιχείρηση -ακομα- κάτι παραπάνω από χρήσιμη! Με εντυπωσίασε η ποσότητα και η ποιότητα της γνώσης της Σοφίας και κυρίως η μεταδοτικότητα της! Σοφία, σ' ευχαριστώ!

 

 

Σιβρή Ελένη | Οικοτέχνης | Αγρότης | Filia γη

 

Η Σοφία, πέρα από την πείρα και τις γνώσεις που κατέχει, έχει μια απίστευτη ενσυναίσθηση και μια μοναδική ικανότητα προσέγγισης. 

Με απλό, ανεπιτήδευτο και άμεσο τρόπο, καταφέρνει να σε βοηθήσει στην αποδόμηση των προβλημάτων, προκειμένου να βρεις την καταλληλότερη και στοχευμένη λύση τους.

 

Κοντοπούλου Κλαίρη | Φαρμακοποιός | Συστεγασμενα Φαρμακεία Κ.Κοντ-Ν.Κοντ.

 

Είναι ότι χρειάζεται ένας επαγγελματίας που έχει στόχο την επιτυχία. Η εμπειρία και η γνώση τόσων χρόνων έτοιμη στο πιάτο, με τον πιο απλό και κατανοητό τρόπο. 

Όσο για την Σοφία πρόκειται για έναν άνθρωπο αξιολάτρευτο, ταλαντούχο που εμπνέει εμπιστοσύνη και θέλεις να είναι στο πλευρό σου! 

Ανυπομονώ για την συνέχεια...

Σ´ ευχαριστώ για όλα Σοφία μου!

 

Γκόμας Νικόλαος | Τυποποίηση Ελαιολάδου | Kallistefi Olive Gems

 

Όπως η συμπύκνωση μετατρέπει τα αέρια σε υγρά και τα υγρά σε στερεά, έτσι η συμπύκνωση εξειδικευμένων γνώσεων και πολυετούς εμπειρίας για το επιχειρείν, τα μετατρέπει στους συμπαγείς "7 Πυλώνες"..! Υλικό τόσο συμπαγές, που μπορεί (και πρέπει...) να είναι το θεμέλιο κάθε επιχείρησης.

Μοιάζει λίγο με την φαρμακευτική. Η θεραπεία μιας ασθένειας απαιτεί συγκεκριμένες δραστικές ουσίες, οι οποίες είναι συμπυκνωμένες σε μορφή ενός δισκίου. Οι παθογένειες του Ελληνικού επιχειρείν δεν είναι λίγες, ευτυχώς υπάρχει το φάρμακο που λέγεται "7 Πυλώνες"..! Και είτε προληπτικά (προτιμότερο για μένα) είτε κατασταλτικά, ένα είναι σίγουρο: θα κάνει το θαύμα του!

Όσο για την Σοφία... ισχύει ο στίχος από το αριστουργηματικό, διαχρονικό musical "Mary Poppins": "A spoonful of sugar, helps the medicine go down..." Γιατί, στο τέλος της ημέρας, δεν είναι το τί λες, αλλά ο τρόπος που το λες. Και ένα είναι σίγουρο, πως η Σοφία εκτός από τις γνώσεις και την εμπειρία, έχει τον δικό της μοναδικό τρόπο. Κάτι που το λες και ταλέντο!

 

Μπεγνή Φλώρα | Διοργάνωση Γάμου | Dream Day Event Design

 

Με τη Σοφία οργάνωσα άψογα την επιχείρησή μας και απέφυγα λάθη που λόγω της απειρίας μου ήταν βέβαιο ότι θα έκανα! Σε ευχαριστώ Σοφία! Εύχομαι το www.dreamdayeventdesign.net να συνεχίζει να βιώνει τα θαύματά σου στο έπακρο!

 

Φιλέα Σοφία | Ζωγράφος | Sofia Fileas Art

 

Η Σοφία Τσώλη προσφέρει απλόχερα, μέσα από το σύστημα των 7 Πυλώνων, όλα τα εργαλεία που χρειάζεται μια επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους, για να ανθίσει και να θριαμβεύσει. Σε συνδυασμό με το εξαιρετικό της χιούμορ και το ειλικρινές της ενδιαφέρον, πραγματικά κάνει θαύματα!

 

 

Δήμητρα Ψυχογιού | Ζωγράφος, Καλλιτέχνης, Συγγραφέας | Ιδιοκτήτρια του Nadeen Art

 

 

Τα σεμινάρια με τη Σόφια Τσώλη τα προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους καλλιτέχνες και όχι μόνο, που θα ήθελαν να πάνε τη δουλειά τους ένα βήμα μπροστά, να την οργανώσουν και να βρουν τα βήματα που οδηγούν στο μονοπάτι για την επιτυχία.
Με τη Σοφία (και χείρα κίνει), μπορεί να γίνει μια ιδέα πράξη και το όνειρο πραγματικότητα!

 

 

Αθανασούλα Μαρία | Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας | ΚΞΓ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ

 

Οι 7 Πυλώνες της Σοφίας Τσώλη ήταν μια διαφωτιστική εμπειρία. Με λογια απλά,  κατανοητά,  σε αναγκάζει να δεις την αλήθεια στον κόσμο των επιχειρήσεων αλλα και την δική σου. Σε καθοδηγεί να τα συνδυάσεις και τα δυο στα δικά σου μέτρα και σταθμά.  Την ευχαριστώ από καρδιάς! Συγχαρητήρια...απλά!

 

 

Αρβανίτης Μιχάλης | Εισαγωγές επαγγελματικών εργαλείων, manicure-pedicure | ADAMANT professional collection

 

Παρακολουθώντας το σεμινάριο των 7 πυλώνων είδα με τον πιο παραστατικό τρόπο πώς εφαρμόζονται στην πράξη οι θεωρίες και οι τεχνικές που είχα διδαχθεί στον ακαδημαϊκό χώρο. Πώς μπορούν να συνδεθούν άμεσα στο πλάνο μιας επιχείρησης και να συμπεριληφθούν στην εργαλειοθήκη της παράγοντας αποτελέσματα. Πιστεύω ότι παρακολουθώντας το συγκεκριμένο σεμινάριο έκανα μια σοβαρή επένδυση στον εαυτό μου για την επιχείρηση μου.

 

Σιγάλου Κωνσταντίνα | Υπηρεσίες Συντήρησης Κτιρίων | UNIDOMUS MONIKE

 

Η Σοφία Τσώλη είναι ο μέντορας & σύμβουλος που κάθε επιχειρηματίας θέλει να έχει για να αναπτύξει την επιχείρηση του και να δημιουργήσει θαύματα! Η προσήλωση της στην επιτυχία, στην ισορροπία και στο κέρδος με συγκεκριμένα βήματα με κέρδισε. Το σύστημα των "7 πυλώνων" που εφαρμόζει μου γέμισε τα κενά και μου ένωσε τις τέλειες με έναν τρόπο που όλα πλέον φαίνονται πιο απλά στην επιχείρισή μου. Παρατηρώ τον εαυτό μου σε συζητήσεις να τις αποκωδικοποιώ μέσα από τη ροή των 7 πυλώνων και να γλυτώνω κόπο, χρόνο & χρήμα. Και φυσικά η πινελιά του χιούμορ της στην αλλαγή του mindset με έκανε να απολαύσω ακόμα πιο πολύ τη διαδικασία.

 

Παυλίδου Ραβίν Χρύσα | Shiatsu therapist & Συντονίστρια συστημικών αναπαραστάσεων

 

Συστήνω ανεπιφύλακτα και με άπειρη χαρά το webinar της Σοφίας Τσώλη 7 Πυλώνες. Πρόκειται για μια ολιστική προσέγγιση του επιχειρείν. Τι χρειάζεται να ακολουθήσει μια επιχείρηση από την έναρξης της και σε όλες τις φάσεις της λειτουργίας για να μπορεί να είναι παραγωγική, βιώσιμη και επικερδής. 

Έμαθα πολλά. Αυτό που κρατάω με ευγνωμοσύνη είναι ότι το ήθος και το όραμα και το μεράκι για το έργο χρειάζεται να συνοδεύεται από στρατηγική, υπομονή και στοχευμένη δράση. Αυτά είναι τα συστατικά για μια εύρωστη και επικερδή επιχείρηση. Όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι. 

Σοφία, σε ευχαριστώ για την καθαρότητα της σκέψης σου, για το ενδιαφέρον σου, για τη γενναιοδωρία της εκπαίδευσης των πυλώνων. Με βοήθησες να τακτοποιήσω μέσα μου πολλά θέματα που μού προκαλούσαν τεράστιο στρες και φόβο.

 

Διγενή Τιλάσα | Architect Interior | Feng Shui | Holistic Consultant | Tilasa

 

Συστήνω με χαρά την Σοφία Τσώλη σε 1:1 συμβουλευτική και το σεμινάριο των 7 Πυλώνων. Όντως οι 7 Πυλώνες αποτελούν τον θεμέλιο λίθο για έναν επιχειρηματία από την ίδρυση της επιχείρησής του. Σοφία, συγχαρητήρια για το δημιούργημά σου και μπράβο σου για την ολιστική φροντίδα που παρέχεις στον επιχειρηματία. Σ'ευχαριστώ.

 

Καραβία Παρή | Ελεύθερη επαγγελματίας | Καραβίας Κ & ΣΙΑ Ο.Ε - ERGALKO

 

Η Σοφία είναι εξαιρετική και σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας. Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω το Web seminar των 7 πυλώνων μια γνώση που όλοι οι επιχειρηματίες θα έπρεπε να έχουν. Δεν είναι όμως μόνο η γνώση. Η προσωπική εργασία και η αυτόβελτίωση που επιτυγχάνεται μέσω του σεμιναρίου το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό και τη Σοφία μοναδική σ αυτό που μας προσφέρει!

 

Μιχαηλίδου Κορνηλία | Κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων | STEPS in Fashion

 

"7 Πυλώνες"! Ένα υπέροχο ταξίδι γνώσεων, με  οδηγό τη μοναδική Σοφία Τσώλη!

Χαρισματική στο να μεταφέρει τη γνώση με απλές έννοιες, παραδείγματα και στοχευμένες ασκήσεις. 

Οργανωμένη και μεθοδική, σε βοηθάει να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη, να ενισχύσεις τα δυνατά σου σημεία και να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου. 

Έχει ένα μαγικό τρόπο να σε αφυπνίζει, μεταδίδοντάς σου αισιοδοξία, δύναμη και το πάθος που χρειάζεται κάθε επιχειρηματίας, στην Ελλάδα του 2020.

Σοφία Τσώλη σ' ευχαριστώ!

Είσαι έμπνευση για 'μενα!

Ευγνώμων που σ' έχω γνωρίσει!

 

Μασούρα Ευτυχία | Κέντρο ξένων γλωσσών | Κ.Ξ.Γ. ΜΑΣΟΥΡΑ

 

Μετά την ολοκλήρωση των 7 πυλώνων και τη συνειδητοποίηση ότι όλα μπορούν να επιτευχθούν όταν έχεις τη σωστή καθοδήγηση, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα την παρακολούθηση του προγράμματος από όλους τους επιχειρηματίες οι οποίοι επιθυμούν να υλοποιήσουν το όραμα τους και να πετύχουν τους στόχους τους. Σοφία Τσώλη, keep up changing our world✔

 

Κωνσταντουράκης Σταύρος | Εμπόριο κουρτινών, λευκών ειδών | Konstantourakis home

 

Δεκέμβριο του 2019, γνώρισα την Σοφία στο πρώτο WAY seminar. Ξεχώρισε με την σιγουριά, την αυτοπεποίθηση, τον επαγγελματισμό, το χιούμορ και την λάμψη της! Η συνέχεια αναμενόμενη και μονόδρομος για εμένα...

Ατομικές συναντήσεις, σεμινάρια και φυσικά οι 7 Πυλώνες! Άψογη επαγγελματίας, σε απογειώνει σε άλλο επίπεδο, επιχειρηματικά και προσωπικά! Μιλάει πάντα για το θαύμα και όντως, μπορεί και το προσφέρει, με ανθρώπινη και ρεαλιστική προσέγγιση. Σοφία μου, σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έδωσες και θα μου δώσεις μελλοντικά! Είσαι ένας υπέροχος Ανθρωπος! ❤️

 

 

Κελαϊδίτη Έφη | Χημικός Μηχανικός | Flow Control and Measurement

 

Miracles: ongoing process.....the best is yet to come! Η ζωη μου μεταμορφώθηκε ολόκληρη, οχι μονο σε επαγγελματικό επίπεδο.....άλλωστε όλα είναι ένα! Σ' ευχαριστώ από καρδιάς Σοφία!

 

Τζανάκη Γεωργία | Φυσικά καλλυντικά / Αρωματοθεραπεία | Ελίχρυσος

 

Εκεί που υλοποιούνται τα θαύματα που θέλουμε να είμαστε και να πράξουμε, με επαγγελματισμό, ήθος, σεβασμό  και αγάπη για τον πελάτη. 

Για εμένα ο άνθρωπος που με έκανε να αντιμετωπίσω τους φόβους μου και να αναλάβω την ευθύνη να ξεκινήσω να επιχειρώ. Σε κάθε σκαλοπάτι εκεί, με γνώσεις, ειλικρίνεια και εν συναίσθηση. Σ' ευχαριστώ Σοφία μου!

 

Λευθεριώτη Έλενα | Εκπαιδεύτρια Νυχιών | Ιnfinity Nails

 

Η Σοφία είναι καταπληκτική business coach με συναίσθημα και γνώσεις σε βάθος. Φροντίζει τις ανάγκες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Σ'ευχαριστώ πολύ Σοφία μου! Τι θα έκανα χωρίς εσένα;;; ❤️❤️❤️

 

Αλεξάνδρα Λάμπρου | Παιδότοπος Καφέ Αγγελόσπιτο

 

Είμαι πραγματικά ευγνώμων που στην αρχή της  επιχειρηματικής μου πορείας συνάντησα τη Σοφία Τσώλη. Με "αγκάλιασε"  με το ήθος της και τις τεχνικές της γνώσεις,  με καθοδήγησε στον τρόπο σκέψης μου για να ξεπεράσω προσωπικούς και επαγγελματικούς σκοπέλους,  μου απλοποιησε με οργανωμένη θεωρητική κατάρτιση και εργαλεία τα βήματα που έχω να κάνω για να υλοποιήσω το όραμά μου. Κι όλα αυτά,  συνοδευόμενα από μια και μόνη αλήθεια: ότι δεν είμαι  μόνη σε όλο αυτό,  είμαι αρκετή να ανταπεξέλθω όσο έχω ξεκάθαρο το όραμά μου σε κάθε πιθανή δυσκολία κι ότι όσα εμπόδια έρχονται είναι για να ενισχύσουν το "όλον" μου που δίνει ζωή και στο επιχειρηματικό μου "παιδί". Σε ευχαριστώ Σοφία.

 

Δαραδήμος Νίκος | Υπηρεσίες Σωματικής Ευεξίας | Κέντρο Κυτταρικής Θρέψης και Αποτοξίνωσης Βιοκύτταρο

 

Η Σοφία Τσώλη μου έδωσε τα όπλα αλλά και το Know how για να κατακτήσω έναν από τους μεγαλύτερους φόβους μου που είναι το επιχειρείν! Ευχαριστώ!

 

Άρτεμις Μαρίνη | Κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων | garterobe

 

Ο πρώτος μου Δάσκαλος είχε πει "όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος είναι ΕΚΕΙ".

Εκεί λοιπόν ήταν η αγαπημένη μου Σοφία για μένα, μετράμε μερικά χρόνια από τότε..

Την είδα να στήνει το όνειρο της από την αρχή βήμα βήμα και να εξελίσσεται κάθε μέρα μέχρι σήμερα, δουλεύοντας ακούραστα με προσήλωση και πίστη!

Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να στηρίξει- καθοδηγήσει όποιον είναι έτοιμος να απογειώσει τον εαυτό του και την επιχείρησή του!

Είσαι υπέροχη έτσι ακριβώς όπως είσαι!

Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα!

 

Αθηνά Λέφα | Οργάνωση ντουλάπας και χώρων | The apron project

 

Οι 7 Πυλώνες, powered by Sofia Tsoli, είναι ένα πρόγραμμα που προσφέρει ταυτόχρονα πολύτιμη νέα γνώση αλλά και ευκαιρίες ανάδυσης ενδεχόμενης υφιστάμενης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μέσα από μία δυναμική και συναρπαστική διαδικασία.
Η Σοφία είναι ένας εμπνευσμένος καθοδηγητής με όραμα, που μπορεί να μετουσιώσει κάθε προσωπική ιδέα σε ένα μοναδικό επιχειρηματικό θαύμα.

 

Μυρσίνη Χατζηλιαμή | Εκπαιδευτικός

Η Σοφία είναι ο μοναδικός άνθρωπος που με έκανε να πιστέψω οτι θα μπορούσα να καταφέρω, με σωστό τρόπο, δουλειά, μέθοδο και... λίγη τύχη,τη δουλειά των ονείρων μου. Σε κανει να νιώθεις ότι μαζί της τα όνειρα, δεν μένουν όνειρα..Γίνονται πραγματικότητα!! Ειναι η κατάλληλη να σε εμπνεύσει για να βρεις τι σου αρέσει και να σε βοηθήσει να το ακολουθήσεις.. Όταν την ακουγα ένιωθα μια διάχυτη αισιοδοξία κ μια ελπίδα να φουντώνει μέσα μου..Η Σοφία είναι έμπνευση...και έχει όλα τα εφόδια για να σε βοηθήσει να εμπνεύσεις άλλους κι εσύ!!

 

 

Chris Ragkavas | Financial Advisor

 

Great service, and state of the art professional approach.

 

Παναγιώτης Μέριανος | Ιδιωτικός Υπάλληλος

Υπέροχη σαν άνθρωπος, μεθοδική, οργανωμένη, σε παίρνει από το χέρι και σου αλλάζει επίπεδο. Η ΕΙΔΙΚΟΣ στον τομέα της επιχειρηματικότητας, μία πραγματική θαυματοποιός. Απαραίτητη σε κάθε επιχειρηματία είτε βρίσκεται στο ξεκίνημα είτε όχι. Πραγματικά ευγνώμων που με συμπεριέλαβε στο WEB SEMINAR των 7 πυλώνων.

 

Βάλια Βινίκου | ftiaxto.gr

Πήρα μέρος στο online σεμινάριο στοχοθεσίας και πολύ το χάρηκα. Ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Σοφία σε ευχαριστώ πολύ, we shall meet again…

 

Πέτρος Ατέσης | Υπηρεσία εφοδιασμού επιχειρήσεων | Washroomcare

 

7 Πυλώνες δημιουργικότητας, μέσα από συμπιεσμένη γνώση και οργάνωση συνδυασμένη με πνευματικοτητα.

Σε ευχαριστώ Σοφία Τσώλη για ό,τι έχεις δώσει απλόχερα στον τομέα της εργασίας μας.

 

Λιάνα Ρουπάκα | Διακοσμήτρια - Ζωγράφος


Η Σοφια και οι 7 πυλωνες της ειναι Δυναμη Γνώση και η μέγιστη εκπαιδευση  γι αλλους το χτίσιμο γι αλλους επανεκκίνηση η συνέχεια του επιχειρειν !!!!! Σοφία σ ευχαριστώ!!!!! Συνεχίζουμε .....!!!


Χάρις Γερολουκά | Παιδαγωγός εμψυχώτρια | Εργαστήριο έκφρασης "Κόκκινη κλωστή"


Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τους 7 πυλώνες και να πάρω σημαντικά εργαλεία δουλειάς μέσα σε 7 δίωρες συναντήσεις. Το προτείνω!!!!! Ευχαριστούμε πολύ Σοφία για τον εξαιρετικό σου συντονισμό και το μοίρασμα της μεγάλης εμπειρίας σου. Πάντα θαύματα!!!!

 

Φόρμα επικοινωνίας