ΑρχικήΥπηρεσίεςConsulting

Consulting

H ομάδα της ST Miracle Business μέσα από την πολυετή εμπειρία της και τους εξειδικευμένους συνεργάτες της, εξασφαλίζει για εσάς και την επιχείρησή σας ευέλικτες λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε σας ανάγκη.
 • Υπηρεσίες Banking

  Η πολυετής πείρα και η βαθιά γνώση εκ των έσω, προσφέρει σε κάθε επιχειρηματία την δυνατότητα να αποκτήσει μία υγιή σχέση με το Τραπεζικό σύστημα και να επωφεληθεί από τα τραπεζικά προϊόντα χωρίς να εκτεθεί σε ανεπιθύμητους κινδύνους.
   
  Στόχος είναι ο επιχειρηματίας να εξοικειωθεί με τις βασικές τραπεζικές έννοιες και να αντιληφθεί τη σημαντικότητα της Τράπεζας και των εργαλείων που μπορεί να του παρέχονται για την ανάπτυξη της επιχείρησής του.
   
  Αυτό επιτυγχάνεται με την επεξήγηση της τραπεζικής ορολογίας, των βασικών αρχών τραπεζικής, τη δομή και τη φιλοσοφία των τραπεζικών προϊόντων και συναλλαγών με τρόπο κατανοητό και εύκολο.
   
  Παρέχεται επίσης προφορική προαξιολόγηση για αιτήματα χρηματοδότησης βάσει των γενικών πιστωτικών κριτηρίων. 
   
   
 • Σύμβουλος Διοίκησης

  O Σύμβουλος Διοίκησης είναι ο συνεργάτης που μπορεί να συμμετέχει στη διαμόρφωση των σημαντικών αποφάσεων στο πλευρό του επιχειρηματία και να τον υποστηρίζει σε έκτακτες ανάγκες σε θέματα:  
   
  - Στρατηγικού σχεδιασμού
  - Οικονομικής διαχείρισης
  - Ανθρώπινου δυναμικού
  - Πωλήσεων
  - Marketing
  - Management

  Απευθύνεται σε όσους έχουν ολοκληρώσει το Πρόγραμμα 7 Πυλώνες Business MindSet.

   
 • Σύνταξη Business Plan

  Η σύνταξη ενός επιτυχημένου Business Plan αποτελεί πρόκληση για κάθε Επιχειρηματία.  
   
  Περιγράφει σε μία μελέτη 20-40 σελίδων την επιχείρηση σε όλο της το εύρος, περιλαμβάνοντας αναλυτικές λεπτομέρειες για όλους τους τομείς της επιχείρησης με οικονομικά στοιχεία και προβλέψεις 3ετίας.  Αποτελεί έναν οδηγό, μία πυξίδα θα λέγαμε, στα χέρια του επιχειρηματία.

  Ανάλογα τον λόγο για τον οποίο συντάσσεται μπορεί να γίνει πιο αναλυτικό ή λιγότερο περιγραφικό.  Μπορεί να χρησιμεύσει στην προσέλκυση επενδυτών ή και χρηματοδοτήσεων.

  Στόχος μας είναι ο επιχειρηματίας να κατανοεί πλήρως την όλη μελέτη, να εξοικειωθεί με οικονομικούς όρους, η γραφή να είναι ουσιαστική, εύκολη και να συνδημιουργήσουμε ένα εργαλείο που θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής του και δεν θα καταλήξει σε ένα συρτάρι όπως συνήθως συμβαίνει.

  Διεγείρουμε την κριτική σκέψη του επιχειρηματία και τον εκπαιδεύουμε έτσι ώστε το πλάνο να είναι και δικό του έργο, αποτέλεσμα της δικής του ενεργής συνεισφοράς και συμμετοχής.
 • Σύνταξη φακέλου Προγραμμάτων ΕΣΠΑ

  Η ST Miracle Business, σε συνεργασία με ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων, σας βοηθάει στην προετοιμασία φακέλων υποψηφιότητας επιδότησης, ώστε να αναπτύξετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες ή για να διαφοροποιήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
   
  Αναλαμβάνουμε την σύνταξη της μελέτης και την οργάνωση του φακέλου υποψηφιότητας για τα επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες!
   
Φόρμα επικοινωνίας